Vår filosofi - mer än bara potatis

Låt oss hjälpa till att lyfta potatis till en stark profilkategori i din butik. Baserat på dina önskemål och ambitioner tar vi tillsammans fram ett upplägg som passar butiken. Vårt koncept hjälper dig att utveckla din potatisavdelning att bli betydligt mer intressant och nytänkande. Vi hjälper till med tre olika delar:

 


S_120_53_illu-potatis1

Sortiment

Som sortimentsleverantör försöker vi ringa in och föreslå den rätta produktmixen för din butik under årets alla dagar. Tillsammans tar vi fram ett sortiment som inte bara tillgodoser rådande behov utan också tar hänsyn till nya trender och önskemål från kunderna. Frågor kring produktval, kvantiteter och leveranssäkerhet har högsta prioritet.

Exponering

Vi kan också hjälpa till att visa upp vårt sortiment och varumärke på sådant sätt att potatis blir en stark profilprodukt i din butik. Vi går igenom dina ytor och möjligheter för att identifiera de bästa exponeringslösningarna som fångar kundens intresse.

Kampanj

En starkare profilprodukt ger mest effekt om den understöds av aktiviteter som stimulerar intresse och driver försäljning. Vår erfarenhet av kampanjarbete ger oss en möjlighet hjälpa till att utforma kampanjer som stärker din position på marknaden.